Biefspiesen
Aan de slag
Snijd de biefstuk in 16 stukjes, dep droog en bestrooi met peper en zout. Schenk de olie in een kom en voeg 1 teen knoflook toe. Voeg de biefstuk en 2 tl Provençaalse kruidenmix toe. Schep om.
Snijd de courgetteplakken doormidden. Rijg de biefstuk, courgette, paprika, ui en basilicum aan de satéstokjes.
Snijd de rest van het basilicum fijn. Meng met de yoghurt, de rest van de knoflook en Provençaalse kruiden en peper en zout naar smaak. Gril de spiesjes ca. 4 min. op de barbecue.
U kunt de spiesjes op de dag zelf al maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Vlees grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:53 min.
Biefspiesen
hoofdgerecht
null personen
305 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de biefstuk in 16 stukjes, dep droog en bestrooi met peper en zout. Schenk de olie in een kom en voeg 1 teen knoflook toe. Voeg de biefstuk en 2 tl Provençaalse kruidenmix toe. Schep om.
Snijd de courgetteplakken doormidden. Rijg de biefstuk, courgette, paprika, ui en basilicum aan de satéstokjes.
Snijd de rest van het basilicum fijn. Meng met de yoghurt, de rest van de knoflook en Provençaalse kruiden en peper en zout naar smaak. Gril de spiesjes ca. 4 min. op de barbecue.
U kunt de spiesjes op de dag zelf al maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaal biefstuk
4 el olijfolie
2 tenen knoflook
3 tl Provençaalse kruidenmix
1 courgette
1 rode paprika
1 ui
1 bakje basilicum
1 bakje Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
8 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water