Aardappelsalade met surimi
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met surimi

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren 7 min., pel ze en snijd elk in 4 partjes. Halveer de krieltjes en kook ze in 300 ml water in 10 min. gaar. Verdun de dressing met 50 ml water. Giet de krieltjes af, schep ze om met de ui en de dressing en laat ze in een slakom onder af en toe omscheppen snel afkoelen.

Snijd intussen de bleekselderij en de worteltjes in stukken van 4 cm en snijd ze in reepjes. Breng ruim water aan de kook en kook de groente 5 min. Spoel ze koud in een vergiet.

Verwijder de folie rond de surimisticks. Halveer ze en snijd de stukken overlangs in vieren. Meng de afgekoelde krieltjes met de groenten en de surimisticks en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de sla over een schaal, schep de aardappelsalade erop en leg de partjes ei erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met surimi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig