Meergranenwraps met kipsalade
Deze tortilla’s vul je met verse groenten en serveer je lauwwarm.
Aan de slag
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in stukken van 4 cm en snijd die in reepjes. Breng een laagje water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Spoel ze in een vergiet onder de kraan met koud water af.
Snijd de ui in partjes. Snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui 4 min. Voeg de paprika toe en roerbak nog 2 min. Laat een beetje afkoelen. Meng samen met de bleekselderij en de gerookte kipreepjes door de sla. Schep de dressing erdoor. Vul de wraps met de salade en vouw ze in vieren.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Meergranenwraps met kipsalade
Deze tortilla’s vul je met verse groenten en serveer je lauwwarm.
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in stukken van 4 cm en snijd die in reepjes. Breng een laagje water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Spoel ze in een vergiet onder de kraan met koud water af.
Snijd de ui in partjes. Snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui 4 min. Voeg de paprika toe en roerbak nog 2 min. Laat een beetje afkoelen. Meng samen met de bleekselderij en de gerookte kipreepjes door de sla. Schep de dressing erdoor. Vul de wraps met de salade en vouw ze in vieren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 meergranen tortillawraps
½ struik bleekselderij
1 ui
1 rode paprika
2 el traditionele olijfolie
250 g gerookte kipreepjes
200 g ijsbergsla met tuinkruiden
75 ml Thousand Islands sladressing