Parelcouscoussalade met broccoli en rivierkreeftjes
Parelcouscous geeft je salade nét dat extra beetje bite.
Aan de slag
Kook de parelcouscous volgens aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd de helften in blokjes van 1 cm. Giet de parelcouscous af en meng met de broccolirijst. Laat 10 min. afkoelen.
Voeg de komkommer, dressing en azijn toe. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zout. Schep de rivierkreeftjes door de salade.
Parelcouscoussalade met broccoli en rivierkreeftjes
Parelcouscous geeft je salade nét dat extra beetje bite.
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Kook de parelcouscous volgens aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd de helften in blokjes van 1 cm. Giet de parelcouscous af en meng met de broccolirijst. Laat 10 min. afkoelen.
Voeg de komkommer, dressing en azijn toe. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zout. Schep de rivierkreeftjes door de salade.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g parelcouscous
1 komkommer
400 g broccolirijst
5 el Thousand Islands sladressing
2 el wittewijnazijn
100 g rivierkreeftjes