Broccoli-zalmtaart
Een hartige taart met maar 4 ingrediënten? Ideaal!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Ontdooi de bladerdeeg. verdeel de broccoli in kleinere roosjes en blancheer ca. 3 min. Spoel de roosjes af met water en laat ze uitlekken. Laat de zalm uitlekken, verwijder de graatjes en verdeel de zalm in stukjes. Schil de komkommer en snijd de komkommer in plakjes. Meng in een kom de zalm en de broccoli. Klop de eieren los met de slagroom, peper en eventueel wat zout.
Vet de taartvorm in en bekleed de vorm met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Zet de quichevorm in het midden van de oven en bak in ca. 25 min. de taart gaar en lichtbruin. Schep in een kom de sladressing door de komkommer.
Broccoli-zalmtaart
Een hartige taart met maar 4 ingrediënten? Ideaal!
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Ontdooi de bladerdeeg. verdeel de broccoli in kleinere roosjes en blancheer ca. 3 min. Spoel de roosjes af met water en laat ze uitlekken. Laat de zalm uitlekken, verwijder de graatjes en verdeel de zalm in stukjes. Schil de komkommer en snijd de komkommer in plakjes. Meng in een kom de zalm en de broccoli. Klop de eieren los met de slagroom, peper en eventueel wat zout.
Vet de taartvorm in en bekleed de vorm met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Zet de quichevorm in het midden van de oven en bak in ca. 25 min. de taart gaar en lichtbruin. Schep in een kom de sladressing door de komkommer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 diepvries bladerdeeg
300 g koelverse broccoliroosjes
418 g wilde zalm in blik
1 komkommer
3 middelgrote scharreleieren
4 el verse slagroom
4 el Thousand Islands sladressing
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 26 cm)