Grillburger met koolsla
Aan de slag
Bereid de krieltjes in de magnetron, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de grillpan.
Bestrooi de grillburgers met peper en zout, bestrijk ze met de olie en gril ze in 2-3 minuten per kant net gaar.
Snijd de witte kool in dunne reepjes. Meng de dressing door de kool. Snijd de tomaten in plakjes en de ui in ringen.
Verdeel de grillburgers over de borden. Leg de tomaat en ui op de grillburgers en schep de koolsla ernaast. Serveer de krieltjes erbij. Zet desgewenst ketchup op tafel.
Grillburger met koolsla
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
7 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de krieltjes in de magnetron, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de grillpan.
Bestrooi de grillburgers met peper en zout, bestrijk ze met de olie en gril ze in 2-3 minuten per kant net gaar.
Snijd de witte kool in dunne reepjes. Meng de dressing door de kool. Snijd de tomaten in plakjes en de ui in ringen.
Verdeel de grillburgers over de borden. Leg de tomaat en ui op de grillburgers en schep de koolsla ernaast. Serveer de krieltjes erbij. Zet desgewenst ketchup op tafel.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak krieltjes met kruidenboter en rozemarijn
4 magere grillburgers
2 el traditionele olijfolie
300 g witte kool
3 el Thousand Islands sladressing
3 tomaten
1 ui
Dit heb je nodig
grillpan