Ratatouilleschotel met rundervinken
bewaar
bewaar

Ratatouilleschotel met rundervinken

15 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de aubergine, courgette en paprika schoon en snijd in stukken. Pel de ui en snijd in stukken. Meng de krieltjes en groenten en schep dit in een grote ovenschaal. Leg de rundervinken ertussen, smelt de kruidenboter en schenk over de schotel. Plaats de schotel in het midden van de oven en bak in 30 min. gaar en bruin, schep af en toe om. Verdeel de ratatouille met rundervinken over borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ratatouilleschotel met rundervinken

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig