Visvariatie met aardappelpuree
bewaar
bewaar

Visvariatie met aardappelpuree

30 min. bereiden / 45 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225°C. Leg, om aanbranden te voorkomen, een stukje bakpapier op de bodem van de ovenschaal. Meng de ui, de prei en de paprika met de olie en peper en zout naar smaak en schep het in de ovenschaal. Leg de visvariatie erop. Schuif de schaal in de oven en bak het geheel gaar volgens de tijd die op de verpakking van de visvariatie is aangegeven.

Kook intussen de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg de zuivelspread toe en laat deze smelten. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree, voeg naar smaak peper en zout toe en schep de peterselie erdoor.

Serveer het visschoteltje met de aardappelpuree.

algemeenDe aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visvariatie met aardappelpuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig