Visvariatie met bieslookpuree
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Schep de wokgroente diepgevroren in de rechthoekige ovenschaal. Leg de visvariaties op de groenten en zet de ovenschaal 40-45 minuten in de oven, tot de vis gaar is en het korstje krokant. Snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook ze in 25 minuten gaar. Giet de aardappelen af. Breng de melk met de mosterd in een steelpannetje aan de kook. Schenk het bij de aardappelen, stamp ze tot puree en schep de bieslook erdoor. Serveer de puree bij het visgerecht.
Visvariatie met bieslookpuree
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
30 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Schep de wokgroente diepgevroren in de rechthoekige ovenschaal. Leg de visvariaties op de groenten en zet de ovenschaal 40-45 minuten in de oven, tot de vis gaar is en het korstje krokant. Snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook ze in 25 minuten gaar. Giet de aardappelen af. Breng de melk met de mosterd in een steelpannetje aan de kook. Schenk het bij de aardappelen, stamp ze tot puree en schep de bieslook erdoor. Serveer de puree bij het visgerecht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak Italiaanse
2 pakjes visvariatie
1 zak aardappels
200 ml melk
2 eetlepels Zaanse mosterd
1 bakje verse bieslook
Dit heb je nodig
ovenschaal