Kabeljauw met bieslookpuree
bewaar
bewaar

Kabeljauw met bieslookpuree

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Peultjes schoonmaken en worteltjes in stukjes snijden. Kabeljauw met zout en peper bestrooien. In braadpan crème fraîche met wijn aan de kook brengen. Kabeljauw toevoegen en afgedekt op zacht vuur in 6 min. gaarstoven. Intussen in pan worteltjes 4 min. koken. Peultjes toevoegen en 3 min. meekoken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bieslook fijnknippen en door puree roeren. Kabeljauw met groenten en bieslookpuree serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met bieslookpuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig