Kabeljauw met bieslookpuree
Aan de slag
Peultjes schoonmaken en worteltjes in stukjes snijden. Kabeljauw met zout en peper bestrooien. In braadpan crème fraîche met wijn aan de kook brengen. Kabeljauw toevoegen en afgedekt op zacht vuur in 6 min. gaarstoven. Intussen in pan worteltjes 4 min. koken. Peultjes toevoegen en 3 min. meekoken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bieslook fijnknippen en door puree roeren. Kabeljauw met groenten en bieslookpuree serveren.
Kabeljauw met bieslookpuree
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Peultjes schoonmaken en worteltjes in stukjes snijden. Kabeljauw met zout en peper bestrooien. In braadpan crème fraîche met wijn aan de kook brengen. Kabeljauw toevoegen en afgedekt op zacht vuur in 6 min. gaarstoven. Intussen in pan worteltjes 4 min. koken. Peultjes toevoegen en 3 min. meekoken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bieslook fijnknippen en door puree roeren. Kabeljauw met groenten en bieslookpuree serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g peultjes
1 zak worteltjes
2 schaaltjes kabeljauwfilet
1 bekertje crème fraîche
100 ml droge witte wijn
1 pak puree a la minute naturel
1 zakje verse bieslook