Gevulde ui met runderkebab
bewaar
bewaar

Gevulde ui met runderkebab

20 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven op 225 °C. Snijd de uien tot op 1 cm van de wortelaanzet in vieren. Verdeel over de binnenkant van elke ui 1 el olie en zout naar smaak. Leg in de ovenschaal en zet 25 min. in de oven.

Meng de tartaar met 2 tenen knoflook en peper en zout naar smaak. Vorm 4 worstjes en rijg die aan de satéstokjes. Bestrijk met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de kebab in 10 min. bruin en gaar.

Snijd de courgettes in blokjes van 1/2 cm. Verhit in een koekenpan 1 el olie. Fruit de rest van de knoflook en bak de courgette in 4-5 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de uien op 4 borden. Schep in elke ui 1 el courgette. Verkruimel de kaas erover en serveer met de kebab. Schep de rest van de courgette door de couscous. Lekker met verse munt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde ui met runderkebab

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig