Rundertartaar met peen, broccoli en ui
Simpeler wordt het niet. Binnen 20 minuten staat dit AGV'tje op tafel.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 15 min. op laag vuur. Kook ondertussen de krieltjes in 12 min. gaar.
Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes en de wortel in stukjes van 5 cm. Kook de wortel 6 min. in een laagje gezouten water. Voeg vervolgens de broccoli toe en kook nog 4 min.
Verhit de grillpan en gril de tartaartjes 4 min. Keer halverwege. Serveer met de gebakken ui, krieltjes, broccoli en wortel.
Rundertartaar met peen, broccoli en ui
Simpeler wordt het niet. Binnen 20 minuten staat dit AGV'tje op tafel.
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 15 min. op laag vuur. Kook ondertussen de krieltjes in 12 min. gaar.
Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes en de wortel in stukjes van 5 cm. Kook de wortel 6 min. in een laagje gezouten water. Voeg vervolgens de broccoli toe en kook nog 4 min.
Verhit de grillpan en gril de tartaartjes 4 min. Keer halverwege. Serveer met de gebakken ui, krieltjes, broccoli en wortel.
dieettip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
150 g gesneden uien
800 g krieltjes
500 g broccoli
600 g geschilde bospenen
4 rundertartaar
Dit heb je nodig
grillpan