Appelpannenkoek uit de oven
bewaar
bewaar

Appelpannenkoek uit de oven

Pannenkoek deluxe, zo lekker heb je ze nog nooit geproefd.

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in partjes. Verhit de boter in de ovenvaste koekenpan. Voeg de honing toe en roer tot deze is opgelost. Bak de appelpartjes ca. 3 min. op middelhoog vuur.

Meng in een kom de bloem met het zout. Maak een kuiltje in het midden en voeg geleidelijk de eieren en melk toe. Klop met een garde tot een glad beslag. Schenk het beslag over de appels en zet de pan in de oven. Bak de pannenkoek in ca. 20 min. gaar en goudbruin. Snijd in punten en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appelpannenkoek uit de oven

Pannenkoek deluxe, zo lekker heb je ze nog nooit geproefd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig