Gevulde aardappel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak met een appelboor een gat in de lengte van elke aardappel. Doe de olijvenstukjes in een kom. Meng 2 el olijfolie door de olijven en voeg peper en zout naar smaak toe. Voeg het ontbijtspek toe aan de olijven. Meng de salie door het olijvenmengsel. Vul de aardappelen ermee. Bestrijk ze rondom met 2 el olijfolie en rooster ca. 40 min. in de oven. Lekker met gegrilde kip en kropsla.
Gevulde aardappel
bijgerecht
null personen
295 kcal
15 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak met een appelboor een gat in de lengte van elke aardappel. Doe de olijvenstukjes in een kom. Meng 2 el olijfolie door de olijven en voeg peper en zout naar smaak toe. Voeg het ontbijtspek toe aan de olijven. Meng de salie door het olijvenmengsel. Vul de aardappelen ermee. Bestrijk ze rondom met 2 el olijfolie en rooster ca. 40 min. in de oven. Lekker met gegrilde kip en kropsla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 vastkokende aardappelen
2 el zwarte olijven
4 el olijfolie
8 plakjes gerookt ontbijtspek
2 el verse salie
Dit heb je nodig
appelboor