Aardappeltjes provençale
bewaar
bewaar

Aardappeltjes provençale

30 min. bereiden / 15 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de ongeschilde krieltjes 10 min. in water met zout. Bestrijk het spek met de olie en bestrooi met de kruiden.

Giet de krieltjes af en laat ze iets afkoelen. Rol elk krieltje in een plakje spek. Leg ze naast elkaar in de ingevette ovenschaal met de vouw naar beneden. Bak in ca. 15 min. knapperig en gaar.

algemeenServeer de krieltjes als borrelhapje op een tapasprikker met een blaadje basilicum en een taggia olijf (potje 180 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappeltjes provençale

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig