Aardappeltjes provençale
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de ongeschilde krieltjes 10 min. in water met zout. Bestrijk het spek met de olie en bestrooi met de kruiden.
Giet de krieltjes af en laat ze iets afkoelen. Rol elk krieltje in een plakje spek. Leg ze naast elkaar in de ingevette ovenschaal met de vouw naar beneden. Bak in ca. 15 min. knapperig en gaar.
Aardappeltjes provençale
bijgerecht
null personen
320 kcal
30 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de ongeschilde krieltjes 10 min. in water met zout. Bestrijk het spek met de olie en bestrooi met de kruiden.
Giet de krieltjes af en laat ze iets afkoelen. Rol elk krieltje in een plakje spek. Leg ze naast elkaar in de ingevette ovenschaal met de vouw naar beneden. Bak in ca. 15 min. knapperig en gaar.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak aardappelen
1 pakje gerookt ontbijtspek
2 el olijfolie
1 el gedroogde Provençaalse kruiden
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 20 cm