Worst aan 't spit
bewaar
bewaar

Worst aan 't spit

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Laat de cocktailworstjes uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Spreid de plakjes ontbijtspek uit op een snijplank en strooi Provençaalse kruiden over de plakjes.

Breek het ei in een diep bord en klop het los. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Haal alle blokjes kaas door het ei en daarna door het paneermeel. Zorg dat alle kanten goed bedekt zijn.

Rol elk worstje in een plakje spek. Steek aan elke satéprikker 4 worstjes en 3 blokjes kaas. Doe ze om en om. Begin met een worstje.

Doe de boter in een koekenpan. Zet de pan op halfhoog vuur en bak de spiezen in ongeveer 4 minuten knapperig, keer ze af en toe om. Dat gaat handig met een vleestang. Serveer er lekker veel patat bij!

algemeenEet een lekkere rauwkostsalade bij de spiezen. Die kun je zelf maken van wortel en witte kool bijvoorbeeld, maar je kunt 'm ook kant-en-klaar kopen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Worst aan 't spit

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig