Focacciasandwich
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 ºC en focaccia's in 6-8 min. afbakken. In hete koekenpan plakjes ontbijtspek knapperig uitbakken. Op keukenpapier laten uitlekken. In kom olie mengen met Provençaalse kruiden. Brood halveren en opensnijden. Onderste helften op vier borden leggen en bedruppelen met wat kruidenolie. Helft van ijsbergsla erover verdelen. Hierop plakken mozzarella, tomaat en ontbijtspek leggen. Bestrooien met zout en peper naar smaak en rest van kruidenolie erover druppelen. Afdekken met bovenste broodhelften. Rest van ijsbergsla rond sandwiches verdelen.
Focacciasandwich
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 ºC en focaccia's in 6-8 min. afbakken. In hete koekenpan plakjes ontbijtspek knapperig uitbakken. Op keukenpapier laten uitlekken. In kom olie mengen met Provençaalse kruiden. Brood halveren en opensnijden. Onderste helften op vier borden leggen en bedruppelen met wat kruidenolie. Helft van ijsbergsla erover verdelen. Hierop plakken mozzarella, tomaat en ontbijtspek leggen. Bestrooien met zout en peper naar smaak en rest van kruidenolie erover druppelen. Afdekken met bovenste broodhelften. Rest van ijsbergsla rond sandwiches verdelen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 focaccia's
1 pakje ontbijtspek
3 eetlepels olijfolie
3 theelepels gedroogde Provençaalse kruiden
½ krop ijsbergsla
2 bollen mozzarellakaas
4 tomaten