Spaanse aardappeltjes met slacarree
bewaar
bewaar

Spaanse aardappeltjes met slacarree

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm. Kook de aardappelblokjes 10 min. in weinig water met zout. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook in 6 min. beetgaar.

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de slacarrees in 10 min. aan beide kanten gaar en bruin; keer regelmatig. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de aardappeltjes in 4-5 min. goudbruin. Schep de paprikapoeder, de knoflook en de plakjes olijf door de aardappelblokjes en bak nog 1 min. op laag vuur.

Verdeel de slacarrees over 4 borden, schep de aardappelblokjes erbij. Serveer met de sperziebonen en de aïoli.

algemeenJe kunt de slacarree ook vervangen door slavink.
algemeenLiever pittige aardappeltjes? Neem pikante paprikapoeder in plaats van milde (potje 35 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaanse aardappeltjes met slacarree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig