Mosselen en groente in zoetzure saus
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de mosselen goed droog.
Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook 1 min. Schep de knoflook met een schuimspaan uit de wok in een kom. Roerbak in de knoflookolie de mosselen 2 min. Voeg ze toe aan de knoflook. Roerbak in het bakvet de roerbakmix en de komkommer 5 min. Voeg de mosselen, de knoflook en de woksaus toe en breng aan de kook.
Giet de rijst af en voeg toe aan de mosselen met groente. Roer de taugé erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.
Mosselen en groente in zoetzure saus
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de mosselen goed droog.
Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook 1 min. Schep de knoflook met een schuimspaan uit de wok in een kom. Roerbak in de knoflookolie de mosselen 2 min. Voeg ze toe aan de knoflook. Roerbak in het bakvet de roerbakmix en de komkommer 5 min. Voeg de mosselen, de knoflook en de woksaus toe en breng aan de kook.
Giet de rijst af en voeg toe aan de mosselen met groente. Roer de taugé erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
1 zak mosselen
3 el olie
1 teen knoflook
1 zak champignon roerbakmix
½ komkommer
100 ml woksaus
1 bakje taugé