Lekkerbekjes met pittige komkommersla
Vrijdag visdag! Maar dit lekkerbekje smaakt ook heerlijk op elke andere dag van de week.
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de groene schil van de schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap door de couscous.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de bevroren lekkerbekjes in ca. 14 min. aan beide kanten bruin en krokant. Keer regelmatig.
Schaaf of snijd ondertussen de komkommers in plakjes en schep de chilisaus erdoor. Serveer de lekkerbekjes met de couscous en komkommersalade. Garneer eventueel met partjes limoen.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Lekkerbekjes met pittige komkommersla
Vrijdag visdag! Maar dit lekkerbekje smaakt ook heerlijk op elke andere dag van de week.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de groene schil van de schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap door de couscous.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de bevroren lekkerbekjes in ca. 14 min. aan beide kanten bruin en krokant. Keer regelmatig.
Schaaf of snijd ondertussen de komkommers in plakjes en schep de chilisaus erdoor. Serveer de lekkerbekjes met de couscous en komkommersalade. Garneer eventueel met partjes limoen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
1 limoen
25 g ongezouten roomboter
4 diepvries lekkerbekjes
2 komkommers
3 el zoete chilisaus