Lekkerbekjes met pittige komkommersla
bewaar
bewaar

Lekkerbekjes met pittige komkommersla

Vrijdag visdag! Maar dit lekkerbekje smaakt ook heerlijk op elke andere dag van de week.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de groene schil van de schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap door de couscous.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de bevroren lekkerbekjes in ca. 14 min. aan beide kanten bruin en krokant. Keer regelmatig.

Schaaf of snijd ondertussen de komkommers in plakjes en schep de chilisaus erdoor. Serveer de lekkerbekjes met de couscous en komkommersalade. Garneer eventueel met partjes limoen.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lekkerbekjes met pittige komkommersla

Vrijdag visdag! Maar dit lekkerbekje smaakt ook heerlijk op elke andere dag van de week.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig