Geroosterde groentenpasta
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Maak een dressing door de olie met de knoflook en de azijn te mengen.
Snijd de courgette in schuine plakken en de plakken vervolgens doormidden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de courgette, de bosui en de rode ui erop. Schenk de dressing erover. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en rooster de groenten in 20-25 min. gaar.
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de groenten uit de oven en schep door de pasta. Verdeel over 4 schaaltjes. Strooi de Pecorino Romano erover en serveer direct.
Groenten grillen en roosteren
Instructievideo - 00:50 min.
Geroosterde groentenpasta
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Maak een dressing door de olie met de knoflook en de azijn te mengen.
Snijd de courgette in schuine plakken en de plakken vervolgens doormidden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de courgette, de bosui en de rode ui erop. Schenk de dressing erover. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en rooster de groenten in 20-25 min. gaar.
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de groenten uit de oven en schep door de pasta. Verdeel over 4 schaaltjes. Strooi de Pecorino Romano erover en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
1 teen knoflook
6 el balsamicoazijn
1 courgette
1 bosui
2 rode uien
300 g schelpjespasta
60 g Pecorino Romano
Dit heb je nodig
bakpapier