Mini-bietjes met balsamico en Pecorino
bewaar
bewaar

Mini-bietjes met balsamico en Pecorino

Supermakkelijk, dit bijgerecht van mini-bietjes met balsamico en Pecorino. In 15 min. staan de bietjes al in de oven.

15 min. bereiden / 55 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de bietjes, dep droog en snijd een stukje van de steeltjes af. Leg ze in een enkele laag op een groot stuk aluminiumfolie. Besprenkel ze met ¼ van de olijfolie en vouw de folie dicht. Rooster ze ca. 55 min. in het midden van de oven, tot je er met de punt van een scherp mes gemakkelijk in kunt prikken.

Vouw de folie open en laat de bietjes iets afkoelen. Meng de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn en peper. Schep de bietjes door de balsamicodressing.

Schaaf de Pecorino met een dunschiller in dunne plakjes. Verdeel de Pecorino over de bietjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini-bietjes met balsamico en Pecorino

Supermakkelijk, dit bijgerecht van mini-bietjes met balsamico en Pecorino. In 15 min. staan de bietjes al in de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig