Romige spaghetti met sperziebonen
Met kappertjes, ui, gehakt en last but not least… lekker veel mascarpone.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een ruime koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Schep de bevroren sperziebonen erbij en bak 5 min. mee.
Schep de mascarpone door het mengsel en laat op laag vuur smelten. Roer de kappertjes erdoor en breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en schep door de saus. Verdeel de pasta over diepe borden.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Romige spaghetti met sperziebonen
Met kappertjes, ui, gehakt en last but not least… lekker veel mascarpone.
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een ruime koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Schep de bevroren sperziebonen erbij en bak 5 min. mee.
Schep de mascarpone door het mengsel en laat op laag vuur smelten. Roer de kappertjes erdoor en breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en schep door de saus. Verdeel de pasta over diepe borden.
bewaartip:
dieettip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 uien
1 el traditionele olijfolie
300 g rundergehakt
450 g diepvries sperziebonen
250 g mascarpone
1 el kappertjes