Romige spaghetti met sperziebonen
bewaar
bewaar

Romige spaghetti met sperziebonen

Met kappertjes, ui, gehakt en last but not least… lekker veel mascarpone.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een ruime koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Schep de bevroren sperziebonen erbij en bak 5 min. mee.

Schep de mascarpone door het mengsel en laat op laag vuur smelten. Roer de kappertjes erdoor en breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en schep door de saus. Verdeel de pasta over diepe borden.

bewaartipEen potje geopende kappertjes kun je een paar maanden in de koelkast bewaren, zorg ervoor dat ze steeds onder de vloeistof blijven, zodat ze niet uitdrogen.
dieettipVoor een slankere pasta kan de mascarpone vervangen worden door crème fraîche halfvet.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige spaghetti met sperziebonen

Met kappertjes, ui, gehakt en last but not least… lekker veel mascarpone.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig