Souvlaki van varkenshaas
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn, de ui in dunne ringen en het vlees in stukjes. Maak een marinade van ⅔ van de olie, knoflook, paprikapoeder en oregano. Meng door de varkenshaas, dek af en laat minstens 1 uur in de koelkast marineren.
Neem uit de koelkast en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees met de ui en de rest van de olie op de grillplaat van het gourmetstel of in een pannetje in 5 min. gaar. Keer regelmatig om.
Marineren
Instructievideo - 00:40 min.
Souvlaki van varkenshaas
bijgerecht
null personen
195 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn, de ui in dunne ringen en het vlees in stukjes. Maak een marinade van ⅔ van de olie, knoflook, paprikapoeder en oregano. Meng door de varkenshaas, dek af en laat minstens 1 uur in de koelkast marineren.
Neem uit de koelkast en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees met de ui en de rest van de olie op de grillplaat van het gourmetstel of in een pannetje in 5 min. gaar. Keer regelmatig om.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
2 kleine uien
300 g varkenshaas
3 el traditionele olijfolie
1 el paprikapoeder
2 el gedroogde oregano
Dit heb je nodig
gourmetstel