Salsa van zoete aardappelen
bewaar
bewaar

Salsa van zoete aardappelen

Bijzonder Mexicaans bijgerecht met pittige en frisse smaken in één.

25 min. bereiden

pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappels en snijd in blokjes van 1 cm. Kook de blokjes in weinig water met zout in 10 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Boen de sinaasappel schoon en rasp een kwart van de schil. Pers de sinaasappel uit. Snijd de peper en de bosuitjes in ringetjes. Hak de peterselie fijn. Meng het sinaasappelsap en -rasp, de peperreepjes, de bosuitjes, de peterselie en de olie door de aardappels. Breng de salsa op smaak brengen met zout. Bewaar de salsa tot gebruik afgedekt in koelkast.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salsa van zoete aardappelen

Bijzonder Mexicaans bijgerecht met pittige en frisse smaken in één.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig