Pittige zoete-aardappelspread
bewaar
bewaar

Pittige zoete-aardappelspread

Wat een goed idee: groenten op brood. Zo haal je die 250 gram per dag makkelijk!

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Schil de zoete aardappel, snijd in blokjes van 2 cm en kook in een laagje water in 8 min. gaar. Giet af, laat iets ašfkoelen en doe ze in een hoge beker.

Halveer de rode peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes en doe ook in de beker. Laat de kikkererwten uitlekken en voeg de inhoud toe, samen met de garam masala. Pureer tot een spread en breng eventueel op smaak met zout.

bewaartipJe kunt de spread 3 dagen van tevoren bereiden. Bewaar in een afgesloten bakje in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige zoete-aardappelspread

Wat een goed idee: groenten op brood. Zo haal je die 250 gram per dag makkelijk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig