Snelle rendang van gehaktballetjes
bewaar
bewaar

Snelle rendang van gehaktballetjes

Gebruik eens gehakt in plaats van stoofvlees. Veel sneller, minstens zo lekker.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (bereidingswijze met ruim water). Giet af en vang 50 ml van het kookwater op. Bak in een braadpan in de olie de gehaktballetjes rondom bruin.

Pel en snipper de ui. Schep de helft van de ui bij de gehaktballetjes en fruit 2 minuten. Schep de boemboe en het water erbij en stoof de gehaktballetjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de gehaktballetjes.

Snijd de winterpeen in reepjes. Fruit in een andere pan de tweede ui in de rest van de olie goudbruin, voeg de winterpeen en de spitskool toe.

Schenk het opgevangen kookwater van de rijst erbij en stoof de groenten, met de deksel op de pan, beetgaar in ca. 10 minuten. Serveer de rendangballetjes met de gestoofde groenten en de rijst

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle rendang van gehaktballetjes

Gebruik eens gehakt in plaats van stoofvlees. Veel sneller, minstens zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig