Snelle coq au vin met champignons
Aan de slag
Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Hak de peterselie fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ca. 1 min. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak al omscheppend in 5 min. goudbruin en gaar. Voeg de champignons in delen toe en bak ca. 3 min. mee. Bereid ondertussen de saus met wijn volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de saus door de kip en bestrooi met peterselie. Serveer het stokbrood er apart bij.
Snelle coq au vin met champignons
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Hak de peterselie fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ca. 1 min. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak al omscheppend in 5 min. goudbruin en gaar. Voeg de champignons in delen toe en bak ca. 3 min. mee. Bereid ondertussen de saus met wijn volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de saus door de kip en bestrooi met peterselie. Serveer het stokbrood er apart bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g champignons
2 takjes verse peterselie
2 el traditionele olijfolie
300 g gesneden uien
500 g kipfiletblokjes
1 pakje Hollandaisesaus
50 ml witte wijn
1 meergranen stokbrood
Dit heb je nodig
keukenpapier