'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
Aan de slag
Een limoen schoonboenen, schil fijn raspen. Alle limoenen uitpersen. Sjalotjes pellen en (in keukenmachine) fijnhakken. Limoensap en -rasp, sjalot, vissaus, 3 eetlepels olie, mespunt chilipoeder en suiker door elkaar mengen tot dressing.
Biefstuk droogdeppen met keukenpapier. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Vlees licht bestrijken met rest van olie. Biefstuk aan beide kanten 1-2 minuten grillen tot vlees bruin en van binnen rosé is. Biefstuk uit pan nemen en even laten rusten. Vlees in plakjes snijden en door dressing scheppen. Lekker met rijst of noedels en een salade van rode en witte kool en wortel.
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
hoofdgerecht
null personen
280 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Een limoen schoonboenen, schil fijn raspen. Alle limoenen uitpersen. Sjalotjes pellen en (in keukenmachine) fijnhakken. Limoensap en -rasp, sjalot, vissaus, 3 eetlepels olie, mespunt chilipoeder en suiker door elkaar mengen tot dressing.
Biefstuk droogdeppen met keukenpapier. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Vlees licht bestrijken met rest van olie. Biefstuk aan beide kanten 1-2 minuten grillen tot vlees bruin en van binnen rosé is. Biefstuk uit pan nemen en even laten rusten. Vlees in plakjes snijden en door dressing scheppen. Lekker met rijst of noedels en een salade van rode en witte kool en wortel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 limoenen
5 sjalotjes
3 eetlepels vissaus
4 eetlepels olie
0 chilipoeder
1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker
4 biefstukken
Dit heb je nodig
grillpan