'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
bewaar
bewaar

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing

35 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Een limoen schoonboenen, schil fijn raspen. Alle limoenen uitpersen. Sjalotjes pellen en (in keukenmachine) fijnhakken. Limoensap en -rasp, sjalot, vissaus, 3 eetlepels olie, mespunt chilipoeder en suiker door elkaar mengen tot dressing.

Biefstuk droogdeppen met keukenpapier. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Vlees licht bestrijken met rest van olie. Biefstuk aan beide kanten 1-2 minuten grillen tot vlees bruin en van binnen rosé is. Biefstuk uit pan nemen en even laten rusten. Vlees in plakjes snijden en door dressing scheppen. Lekker met rijst of noedels en een salade van rode en witte kool en wortel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig