Pittige mangosalade
Aan de slag
Sjalotjes pellen, in de lengte halveren en vervolgens in dunne reepjes snijden. Buitenste blad van sereh verwijderen, stengels fijnhakken. Pepers halveren, zaadjes verwijderen en fijnhakken. Citroen uitpersen. Sjalot, sereh, peperstukjes, vissaus en suiker door citroensap roeren. Mango's schillen en vruchtvlees langs de pit eraf snijden. Vruchtvlees in stukken snijden. Koriander fijn knippen. Dressing door mangoblokjes mengen. Koriander erover strooien.
Pittige mangosalade
bijgerecht
null personen
135 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sjalotjes pellen, in de lengte halveren en vervolgens in dunne reepjes snijden. Buitenste blad van sereh verwijderen, stengels fijnhakken. Pepers halveren, zaadjes verwijderen en fijnhakken. Citroen uitpersen. Sjalot, sereh, peperstukjes, vissaus en suiker door citroensap roeren. Mango's schillen en vruchtvlees langs de pit eraf snijden. Vruchtvlees in stukken snijden. Koriander fijn knippen. Dressing door mangoblokjes mengen. Koriander erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 sjalotjes
2 stengels sereh
2 rode pepers
1 citroen
6 eetlepels vissaus
2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
3 mango's
1 zakje verse koriander