Vietnamees broodje biefstuk
Aan de slag
Grillpan verhitten. Biefstukken bestrijken met 1 el olie en in 1-2 min. per kant rosé roosteren. Uit pan nemen en laten afkoelen. In ruime schaal limoensap mengen met vissaus en rode peper. Biefstukken dwars op de draad in smalle repen snijden en door dressing mengen. Vlees afgedekt in koelkast zetten en smaken minstens 30 min. laten intrekken. Harde steeltjes uit waterkers verwijderen. Kruiden van steeltjes plukken en grof scheuren. In schaal waterkers, kruiden, ui en wortelreepjes mengen. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
Pistoletjes of in 4 stukken gesneden stokbrood opensnijden. Salade en rest van olie door biefstukreepjes mengen en over broodjes verdelen.
Vietnamees broodje biefstuk
null personen
360 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Grillpan verhitten. Biefstukken bestrijken met 1 el olie en in 1-2 min. per kant rosé roosteren. Uit pan nemen en laten afkoelen. In ruime schaal limoensap mengen met vissaus en rode peper. Biefstukken dwars op de draad in smalle repen snijden en door dressing mengen. Vlees afgedekt in koelkast zetten en smaken minstens 30 min. laten intrekken. Harde steeltjes uit waterkers verwijderen. Kruiden van steeltjes plukken en grof scheuren. In schaal waterkers, kruiden, ui en wortelreepjes mengen. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
Pistoletjes of in 4 stukken gesneden stokbrood opensnijden. Salade en rest van olie door biefstukreepjes mengen en over broodjes verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 grote biefstukken
3 eetlepels olie
2 limoenen
1 eetlepel Thaise vissaus
1 rode peper
1 zak waterkers
½ zakje verse munt
½ zakje verse koriander
½ rode ui
½ zakje peen julienne
4 petit pains
Dit heb je nodig
grillpan