Vietnamees broodje biefstuk
bewaar
bewaar

Vietnamees broodje biefstuk

20 min. bereiden / 1 uur wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

Grillpan verhitten. Biefstukken bestrijken met 1 el olie en in 1-2 min. per kant rosé roosteren. Uit pan nemen en laten afkoelen. In ruime schaal limoensap mengen met vissaus en rode peper. Biefstukken dwars op de draad in smalle repen snijden en door dressing mengen. Vlees afgedekt in koelkast zetten en smaken minstens 30 min. laten intrekken. Harde steeltjes uit waterkers verwijderen. Kruiden van steeltjes plukken en grof scheuren. In schaal waterkers, kruiden, ui en wortelreepjes mengen. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

Pistoletjes of in 4 stukken gesneden stokbrood opensnijden. Salade en rest van olie door biefstukreepjes mengen en over broodjes verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vietnamees broodje biefstuk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig