Garnalen-limoencocktail
Aan de slag
Rasp de groene schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snijd de rode peper in dunne reepjes. Meng de mayonaise met de peper, koriander en vissaus. Voeg het limoenrasp en 1 el limoensap toe.
Schil de avocado en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in de breedte in dunne plakken. Haal het hart uit de krop sla, trek de blaadjes los en was ze zorgvuldig. Verdeel over 4 whiskyglazen eerst de slablaadjes, dan de avocado en dan de garnalen. Serveer met de mayonaise. Snijd de tweede limoen in partjes en garneer de cocktails ermee.
Garnalen-limoencocktail
voorgerecht
null personen
230 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de groene schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snijd de rode peper in dunne reepjes. Meng de mayonaise met de peper, koriander en vissaus. Voeg het limoenrasp en 1 el limoensap toe.
Schil de avocado en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in de breedte in dunne plakken. Haal het hart uit de krop sla, trek de blaadjes los en was ze zorgvuldig. Verdeel over 4 whiskyglazen eerst de slablaadjes, dan de avocado en dan de garnalen. Serveer met de mayonaise. Snijd de tweede limoen in partjes en garneer de cocktails ermee.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 limoenen
1 rode peper
4 el mayonaise
1 el verse koriander
1 tl Thaise vissaus
1 avocado
1 kropsla
2 bakjes cocktailgarnalen
Dit heb je nodig
4 whiskyglazen