Pikant-zure garnalensoep
bewaar
bewaar

Pikant-zure garnalensoep

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder het buitenste blad van de sereh. Hak de stengels fijn. Halveer de gemberwortel en snijd in flinterdunne plakjes. Breng in een grote pan de visfond met eenzelfde hoeveelheid water aan de kook. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Roer de sereh, gember, bosui, rode ui, knoflook en limoenrasp erdoor. Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Roer de garnalen door de soep en verwarm ca. 1 min. Roer de rode peper, vissaus en 4 el limoensap door de soep. Verdeel over 4 kommen en garneer met de koriander.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pikant-zure garnalensoep

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig