Aardappel-groentepannetje
Aan de slag
Snijd de aardappelen in 4 stukken. Snijd de kool in smalle reepjes en de wortels in blokjes van 1 centimeter. Verhit de boter in een pan en voeg de aardappelen, kool, wortels en ui toe. Laat alles 5 minuten stoven, doe er vervolgens de wijn en de kippenbouillon bij. Voeg de kruidnagels, het laurierblaadje en de tijm toe en laat 15 minuten zacht koken. Snijd de rookworst in plakken, voeg ze toe en laat nog eens 10 minuten zacht koken. Serveer in diepe borden.
Aardappel-groentepannetje
voorgerecht
null personen
360 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Snijd de aardappelen in 4 stukken. Snijd de kool in smalle reepjes en de wortels in blokjes van 1 centimeter. Verhit de boter in een pan en voeg de aardappelen, kool, wortels en ui toe. Laat alles 5 minuten stoven, doe er vervolgens de wijn en de kippenbouillon bij. Voeg de kruidnagels, het laurierblaadje en de tijm toe en laat 15 minuten zacht koken. Snijd de rookworst in plakken, voeg ze toe en laat nog eens 10 minuten zacht koken. Serveer in diepe borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 grote aardappels
½ spitskool
2 wortels
25 g boter
1 ui
100 ml witte wijn
1 l kippenbouillon
4 kruidnagels
2 eetlepels gedroogde tijm
250 g rookworst