Sjalottensoep met jeneverbessen
bewaar
bewaar

Sjalottensoep met jeneverbessen

40 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de boter in een pan en fruit hierin de sjalotten en de knoflook. Voeg de tijm, de jeneverbessen en de laurier toe en laat in 15 min. op laag vuur goudbruin worden. Zet het vuur hoog en voeg de wijn toe. Laat 5 min. inkoken op hoog vuur. Schenk de bouillon erbij, breng aan de kook en laat een paar min. op laag vuur zachtjes koken. Verwijder de jenerverbessen, tijm en laurier en pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Verdeel de soep over 4 kommen, schenk voorzichtig de slagroom erin en bestrooi met bieslook.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sjalottensoep met jeneverbessen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig