Rodekool met citroen en appel
bewaar
bewaar

Rodekool met citroen en appel

1 uur 15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Breng de rodekool met de boter, de wijn, het kaneelstokje, de laurier en de jeneverbessen aan de kook. Doe een deksel op de pan, draai het vuur laag en laat de kool in ca. 1 uur gaarstoven. Giet de rodekool af en bewaar het kookvocht.

Kook het kookvocht even in met 1 eetlepel citroensap en de honing. Verwijder de specerijen. Schep de appel om met de rest van het citroensap. Roer de appel door de gare kool en schenk het zoete kookvocht erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekool met citroen en appel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig