Macaroni met gehakt en kapucijners
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.
Macaroni met gehakt en kapucijners
hoofdgerecht
null personen
780 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g macaroni
1 el olijfolie
300 g half-om-half gehakt
1 pakje sugo piccante
1 blik jonge kapucijners
125 g magere kwarkyoghurt
½ zakje gemalen kaas belegen 48+
Dit heb je nodig
ovenschaal 25 x 25 cm