Macaroni met gehakt en kapucijners
bewaar
bewaar

Macaroni met gehakt en kapucijners

10 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.

algemeenU kunt deze ovenschotel 1 dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren, bak de schotel op dezelfde in 25 min. op 200 °C.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaroni met gehakt en kapucijners

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig