Italiaanse pasta-tomatensalade
Deze pastasalade smaakt het allerlekkerst op een zomerse dag in het park of in de tuin.
Aan de slag
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel daarna de pasta in een vergiet onder koud water.
Pers de knoflook. Klop een dressing van het citroensap, de knoflook en de olie en breng op smaak met peper en zout. Schaaf de kaas in grove stukjes. Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de trostomaten in partjes.
Meng de pasta, dressing, kaas, ui, tomaten en slamelange door elkaar en serveer dit op diepe borden. Maal er naar smaak nog wat peper over.
Italiaanse pasta-tomatensalade
Deze pastasalade smaakt het allerlekkerst op een zomerse dag in het park of in de tuin.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel daarna de pasta in een vergiet onder koud water.
Pers de knoflook. Klop een dressing van het citroensap, de knoflook en de olie en breng op smaak met peper en zout. Schaaf de kaas in grove stukjes. Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de trostomaten in partjes.
Meng de pasta, dressing, kaas, ui, tomaten en slamelange door elkaar en serveer dit op diepe borden. Maal er naar smaak nog wat peper over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g farfalle
2 tenen knoflook
2 el citroensap
3 el traditionele olijfolie
200 g jongbelegen kaas 50+
1 ui
5 trostomaten
75 g rucolaslamelange