Italiaanse pasta-tomatensalade
bewaar
bewaar

Italiaanse pasta-tomatensalade

Deze pastasalade smaakt het allerlekkerst op een zomerse dag in het park of in de tuin.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel daarna de pasta in een vergiet onder koud water.

Pers de knoflook. Klop een dressing van het citroensap, de knoflook en de olie en breng op smaak met peper en zout. Schaaf de kaas in grove stukjes. Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de trostomaten in partjes.

Meng de pasta, dressing, kaas, ui, tomaten en slamelange door elkaar en serveer dit op diepe borden. Maal er naar smaak nog wat peper over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse pasta-tomatensalade

Deze pastasalade smaakt het allerlekkerst op een zomerse dag in het park of in de tuin.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig