Gravlaxmarinade voor vis
5 min. bereiden / 2 uur wachten
5 ingrediënten
Aan de slag
Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In kommetje citroenrasp, mosterd, zout, dille en suiker door elkaar roeren. 500 g vis met marinade bestrijken en, afgedekt, minimaal 2 uur en maximaal 5 uur marineren. Vis droogdeppen en met olie bestrijken.
Gravlaxmarinade voor vis
bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In kommetje citroenrasp, mosterd, zout, dille en suiker door elkaar roeren. 500 g vis met marinade bestrijken en, afgedekt, minimaal 2 uur en maximaal 5 uur marineren. Vis droogdeppen en met olie bestrijken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
2 eetlepels zeezout
1 eetlepel Zaanse mosterd
3 eetlepels verse dille
2 theelepels suiker