Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
Aan de slag
Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.
Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
null porties
40 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.
Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 reuze scampi's
2 theelepels Mexicaanse
½ limoen
2 eetlepels olijfolie
½ zakje verse koriander
1 portie avocado
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue
grilltopper