Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
bewaar
bewaar

Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

15 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.

Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.

algemeenIn plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig