Asperges met ansjovisdip
Aan de slag
In vijzel ansjovis en knoflook fijnstampen of met vork heel fijn prakken en 3 el olijfolie erdoor kloppen. Dip op smaak brengen met peper. Schil dun van citroen raspen en naar smaak citroenrasp door dip roeren. Tot gebruik op kamertemperatuur bewaren.
Asperges dun met rest van olie bestrijken en op goed ingevette grilltopper of grillschaal in ca. 8 min. aan beide kanten bruin en gaar grillen. Asperges op schaal leggen en met dip serveren. Lekker met gegrild stokbrood.
Asperges met ansjovisdip
null personen
65 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In vijzel ansjovis en knoflook fijnstampen of met vork heel fijn prakken en 3 el olijfolie erdoor kloppen. Dip op smaak brengen met peper. Schil dun van citroen raspen en naar smaak citroenrasp door dip roeren. Tot gebruik op kamertemperatuur bewaren.
Asperges dun met rest van olie bestrijken en op goed ingevette grilltopper of grillschaal in ca. 8 min. aan beide kanten bruin en gaar grillen. Asperges op schaal leggen en met dip serveren. Lekker met gegrild stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje ansjovisfilets
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
1 citroen
500 g groene asperges
Dit heb je nodig
vijzel
barbecue
grilltopper