Amerikaanse koolsalade
Deze knapperige salade mag niet ontbreken bij de barbecue. Ook lekker op een broodje!
Aan de slag
Snijd de witte kool en hak de peterselie fijn. Roer de mayonaise, azijn, worcestershiresauce en tomatenketchup in een kom door elkaar. Breng de dressing pittig op smaak met peper en eventueel zout. Schep de wittekool, peen juliene en peterselie door de dressing.
Dek de schaal af en laat de smaken minimaal 1 uur intrekken.
Amerikaanse koolsalade
Deze knapperige salade mag niet ontbreken bij de barbecue. Ook lekker op een broodje!
bijgerecht
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de witte kool en hak de peterselie fijn. Roer de mayonaise, azijn, worcestershiresauce en tomatenketchup in een kom door elkaar. Breng de dressing pittig op smaak met peper en eventueel zout. Schep de wittekool, peen juliene en peterselie door de dressing.
Dek de schaal af en laat de smaken minimaal 1 uur intrekken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte kool
4 el verse peterselie
5 el mayonaise
1 el witte wijnazijn
3 druppels worcestershiresauce
2 el tomatenketchup
150 g peen julienne