Broodje falafel
Vegetariërs opgelet: dit Midden-Oosterse 'broodje bal' is speciaal voor jullie.
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de falafelballetjes in circa 5 minuten bruin. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer in blokjes. Snijd de broodjes open en vul ze met de peen, de komkommer en de falafelballetjes. Serveer met de knoflooksaus en/of tomatenketchup naar smaak.
Broodje falafel
Vegetariërs opgelet: dit Midden-Oosterse 'broodje bal' is speciaal voor jullie.
bijgerecht
null personen
320 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de falafelballetjes in circa 5 minuten bruin. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer in blokjes. Snijd de broodjes open en vul ze met de peen, de komkommer en de falafelballetjes. Serveer met de knoflooksaus en/of tomatenketchup naar smaak.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
400 g falafel
6 afbakshoarmabroodjes
75 g peen julienne
½ komkommer
1 fles knoflooksaus
1 fles tomatenketchup