Pizzastengels
Aan de slag
In kom deegmix met pizzakruiden en kaas mengen en volgens aanwijzingen op pak tot deeg kneden. Deeg uitrollen tot rechthoekige lap van ca. 15 cm breed en ca. 1/2 cm dik. Deeg in repen van 1 1/2 cm snijden. Om 16 geweekte stokjes elk een reep deeg kneden. Tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
Helft van deegrepen met olie bestrijken, met enige tussenruimte op goed ingevette grilltopper leggen en 4 à 5 min. grillen. Deegrepen keren en andere kant ook 4 à 5 min. grillen. Op dezelfde wijze rest van deegrepen grillen. Lekker bij Italiaanse gerechten en als borrelhapje met bijv. geroosterde tomatensalsa (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).
Pizzastengels
bijgerecht
null personen
290 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kom deegmix met pizzakruiden en kaas mengen en volgens aanwijzingen op pak tot deeg kneden. Deeg uitrollen tot rechthoekige lap van ca. 15 cm breed en ca. 1/2 cm dik. Deeg in repen van 1 1/2 cm snijden. Om 16 geweekte stokjes elk een reep deeg kneden. Tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
Helft van deegrepen met olie bestrijken, met enige tussenruimte op goed ingevette grilltopper leggen en 4 à 5 min. grillen. Deegrepen keren en andere kant ook 4 à 5 min. grillen. Op dezelfde wijze rest van deegrepen grillen. Lekker bij Italiaanse gerechten en als borrelhapje met bijv. geroosterde tomatensalsa (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak mix voor pizzabodem
3 eetlepels pizzakruiden
4 eetlepels geraspte
3 eetlepels olijfolie
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue
grilltopper