Pizzastengels
bewaar
bewaar

Pizzastengels

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

In kom deegmix met pizzakruiden en kaas mengen en volgens aanwijzingen op pak tot deeg kneden. Deeg uitrollen tot rechthoekige lap van ca. 15 cm breed en ca. 1/2 cm dik. Deeg in repen van 1 1/2 cm snijden. Om 16 geweekte stokjes elk een reep deeg kneden. Tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.

Helft van deegrepen met olie bestrijken, met enige tussenruimte op goed ingevette grilltopper leggen en 4 à 5 min. grillen. Deegrepen keren en andere kant ook 4 à 5 min. grillen. Op dezelfde wijze rest van deegrepen grillen. Lekker bij Italiaanse gerechten en als borrelhapje met bijv. geroosterde tomatensalsa (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

algemeenLeuk voor de kinderen: pizzadeeg om stokken. Lange repen pizzadeeg om schoongeboende stokken wikkelen, bestrijken met olie en op de barbecue grillen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizzastengels

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig