Italiaanse bonensalade
bewaar
bewaar

Italiaanse bonensalade

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Boontjes in water met zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Boontjes in vergiet laten uitlekken. In schaal olie en naar smaak zout en peper door elkaar mengen. Warme boontjes door dressing scheppen en iets laten afkoelen. Cherrytomaatjes en basilicum door salade scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren. Lekker bij vis en Italiaanse gerechten.

algemeenGeen olijfolie met citroenaroma in huis. Geen nood! Schil van een goed schoongeboende citroen raspen en samen met gewone olijfolie toevoegen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse bonensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig