Italiaanse bonensalade
Aan de slag
Boontjes in water met zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Boontjes in vergiet laten uitlekken. In schaal olie en naar smaak zout en peper door elkaar mengen. Warme boontjes door dressing scheppen en iets laten afkoelen. Cherrytomaatjes en basilicum door salade scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren. Lekker bij vis en Italiaanse gerechten.
Italiaanse bonensalade
bijgerecht
null personen
110 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boontjes in water met zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Boontjes in vergiet laten uitlekken. In schaal olie en naar smaak zout en peper door elkaar mengen. Warme boontjes door dressing scheppen en iets laten afkoelen. Cherrytomaatjes en basilicum door salade scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren. Lekker bij vis en Italiaanse gerechten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g sperziebonen
2 eetlepels olijfolie
1 bakje cherrytomaten
½ zakje verse basilicum