Italiaanse salade met basilicumdressing
Met de kleuren van de Italiaanse vlag: sperziebonen (groen), tomaat (rood) en mozzarella (wit).
Aan de slag
Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de sperziebonen schoon en kook in 8 min. beetgaar. Spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Laat de mozzarella uitlekken en halveer.
Verdeel de sla over de borden. Verdeel de boontjes, tomaten en mozzarella. Besprenkel met de dressing. Serveer met stokbrood.
Italiaanse salade met basilicumdressing
Met de kleuren van de Italiaanse vlag: sperziebonen (groen), tomaat (rood) en mozzarella (wit).
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de sperziebonen schoon en kook in 8 min. beetgaar. Spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Laat de mozzarella uitlekken en halveer.
Verdeel de sla over de borden. Verdeel de boontjes, tomaten en mozzarella. Besprenkel met de dressing. Serveer met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 afbakstokbrood
200 g verse sperziebonen
500 g cherrytomaten
250 g mini mozarella's
6 el basilicumdressing
200 g gemengde eikenbladsla