Italiaanse salade
Parmaham, mozzarella en trostomaten: de beste vrienden!
Aan de slag
Verdeel de sla over de borden. Snijd de tomaten in kleine blokjes, halveer de mozzarellabolletjes en verdeel over de salade.
Bak de ham krokant in een koekenpan zonder olie of boter.
Klop een dressing van olijfolie, citroensap, zout en peper. Pers de knoflook uit en roer door de dressing. Verdeel de dressing over de salade. Garneer met de ham en de Italiaanse mix.
Italiaanse salade
Parmaham, mozzarella en trostomaten: de beste vrienden!
voorgerecht
null personen
290 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de sla over de borden. Snijd de tomaten in kleine blokjes, halveer de mozzarellabolletjes en verdeel over de salade.
Bak de ham krokant in een koekenpan zonder olie of boter.
Klop een dressing van olijfolie, citroensap, zout en peper. Pers de knoflook uit en roer door de dressing. Verdeel de dressing over de salade. Garneer met de ham en de Italiaanse mix.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
80 g jonge bladsla
3 trostomaten
125 g mini mozarella's
50 g parmaham
4 el traditionele olijfolie
1½ el citroensap
1 teen knoflook
50 g Italiaanse mix voor in de sla