Antipasto-salade
bewaar
bewaar

Antipasto-salade

De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Was en halveer de tomaatjes. Laat de Mozzarella uitlekken en halveer. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes.

Verdeel de tomaatjes, mozzarella, basilicum en spekblokjes en meng over de borden. Klop de dressing van olie, azijn en pesto.

Meng de dressing door de salade. Serveer de salade met de sneetjes ciabatta en besmeer met pesto.

Pesto maken

Instructievideo - 04:35 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Antipasto-salade

De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig