Antipasto-salade
De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.
Aan de slag
Was en halveer de tomaatjes. Laat de Mozzarella uitlekken en halveer. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes.
Verdeel de tomaatjes, mozzarella, basilicum en spekblokjes en meng over de borden. Klop de dressing van olie, azijn en pesto.
Meng de dressing door de salade. Serveer de salade met de sneetjes ciabatta en besmeer met pesto.
Pesto maken
Instructievideo - 04:35 min.
Antipasto-salade
De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.
voorgerecht
null personen
490 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Was en halveer de tomaatjes. Laat de Mozzarella uitlekken en halveer. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes.
Verdeel de tomaatjes, mozzarella, basilicum en spekblokjes en meng over de borden. Klop de dressing van olie, azijn en pesto.
Meng de dressing door de salade. Serveer de salade met de sneetjes ciabatta en besmeer met pesto.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g mini mozarella's
15 g verse basilicum
250 g romaatjes
45 g gebakken spekblokjes
4 el traditionele olijfolie
1 el azijn
4 el pesto alla Genovese
1 ciabatta