Marokkaanse groentesalade
bewaar
bewaar

Marokkaanse groentesalade

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

In hapjespan olie verwarmen en ui en knoflook 3 min. fruiten. Paprika, courgette en aubergine erdoor scheppen en 1 min. meefruiten. Komijn en 100 ml water toevoegen. Alles aan de kook brengen en groenten in ca. 15 min. zachtjes gaarstoven. Af en toe omscheppen. Naar smaak citroensap, peper en zout door groenten roeren. Groenten laten afkoelen en eventueel met koriander bestrooien. Salade op kamertemperatuur serveren. Lekker bij mediterrane gerechten en op gegrild brood.

algemeenHeel Marokkaans, deze gestoofde groenten als salade. Het kan met heel veel soorten groenten. Varieer eens op dit recept met bijvoorbeeld wortel of venkel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Marokkaanse groentesalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig