Pittige citroen-kruidenboter met komijn
bewaar
bewaar

Pittige citroen-kruidenboter met komijn

55 min. bereiden

Aan de slag

Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In kom boter tot zachte crème roeren. Citroenrasp, peterselie, komijn, paprikapoeder, chilipoeder en naar smaak citroensap en zout erdoor roeren. Boter op stukje aluminiumfolie scheppen en met behulp van folie tot rolletje vormen. Aluminiumfolie dichtvouwen en boter in koelkast in ca. 45 min. laten opstijven. Boter in plakjes snijden en op warm gerecht laten smelten. Lekker bij o.a. roodbaars, tilapia, kip, kalkoen, kalfsvlees, courgette en paprika.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige citroen-kruidenboter met komijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig